Fotoğraf Sergisine ilgi yok | Gündemburdur.com
Son güncellenme :13.10.2014 22:51

Anasayfa > Genel > Fotoğraf Sergisine ilgi yok

13.10.2014 Pts, 22:51

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Eski Tekel Binası’nda açılan Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisine hem protokol hem de vatandaşlar ilgi göstermedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2013 yılında beşincisi gerçekleştirilen Tarım ve İnsan Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen fotoğrafların bu seferki durağı Burdur oldu.

Eski Tekel Binası’ndaki serginin açılışını Vali Yardımcısı Bülent Uygur yaptı. İnsanın olduğu yerde tarımın, tarımın olduğu yerde insanın olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Uygur serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergi açılışına Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Ticaret ve Sanayi Müdürü İsmail Türel, İl Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Şakir Fırat Erkal katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2013 yılında beşincisi gerçekleştirilen ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye değer görülen 70 fotoğraf yer alıyor. Sergi 3 gün açık kalacak.

 

 

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber