Belediye’de bayramlaşma | Gündemburdur.com
Son güncellenme :03.10.2014 11:18

Anasayfa > Genel > Belediye’de bayramlaşma

03.10.2014 Cum, 11:18

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Belediye Personeli ile bayramlaştı.

Halı Sarayı Belediye Hizmet Binası’ndaki bayramlaşma törenine Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Ali Say ile birim müdürleri katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi olarak 7/24 hizmet odaklı çalıştıklarını kaydetti. Ercengiz “Sizlere geçen 6 aylık süreç için teşekkür ediyorum. Bir farklılık yaratmaya başladığımız düşünüyorum. Vatandaşımızdan gelen tepki bu yönde. Mutlaka eksiğimiz, sıkıntılarımız var. Ama bi takım şeyler olanak ve zaman meselesi. Bunları süreç içerisinde çözeceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Ercengiz “Herkes sevdikleriyle,  eşiyle dostuyla güzel bir bayram geçirsin, güzelce dinlenelim ve bayramdan sonra dinamik bir şekilde kış sezonu hazırlıklarına başlayalım. Burdur Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte iyi projelerimiz olacak en azından vatandaşımızdan gelen talepleri çok kısa sürede değerlendiriyoruz. Vatandaşımız bu anlamda da sonuca gittiğimiz için beklentisi. İşimiz zorlaşıyor. Daha çok çalışacağız. Ekip olarak bir aile olarak hepinize güveniyorum. Bayramınızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Ercengiz daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü’ne giderek Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler  Müdürlüğü ekipleri ile de bayramlaştı.1-bur-belediye bayramlaşma (2) 1-bur-belediye bayramlaşma (3)

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber