TİCARET BORSASI’NDAN KIRTASİYE YARDIMI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :21.09.2024 14:10

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > TİCARET BORSASI’NDAN KIRTASİYE YARDIMI

21.09.2024 Cts, 14:10

BURDUR Ticaret Borsası, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılında maddi durumu yetersiz olan
öğrenciler için kırtasiye yardımında bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde gerçekleşen ve Burdur Ticaret Borsası tarafından hazırlanan kırtasiye setleri, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Özdemirci’ye teslim edildi.
Ömer Faruk Gündüzalp, Genel Sekreter Naile Küçükkepeci Ergün’le birlikte, İl Milli Eğitim Müdürü
Muhammet Özdemirci’yi makamında ziyaret ederek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Burdur Ticaret Borsası tarafından hazırlanan 86 ilkokul, 92 ortaokul öğrencisine verilmek üzere 178 kırtasiye setini Müdür Özdemirci’ye teslim etti.

Gündüzalp, “Önceki yıllarda olduğu gibi il merkezi ve ilçelerdeki maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimiz tespit edilip, Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından borsamıza gönderilen listelere istinaden kırtasiye setlerimizi hazırladık. 86 İlkokul, 92 ortaokul olmak üzere 178 Kırtasiye setini Milli Eğitim Müdürlüğümüze, ayrıca 10 Kırtasiye setini ise kendi belirlediğimiz ihtiyaç sahibi
öğrencilerimize verdik.” dedi.
Gündüzalp; “Şüphesiz ki eğitime ve insana yapılan yatırım, aydınlık geleceğe yapılan en iyi yatırımdır. Burdur Ticaret Borsası olarak imkanlar dahilinde ilk, orta ve üniversite öğrencilerine önceki yıllarda olduğu gibi bugün de destek vermeye, burs imkanı sağlamaya devam ediyoruz.
Yardımlarımız sadece eğitimle sınırlı kalmıyor, ilimizin ve ülkemizin yararına olan bütün projelere destek olmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber