ACI BİBERLE FENOMEN OLMUŞTU İKİNCİ KLİBİNİ ÇEKTİ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :26.08.2024 11:13

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > ACI BİBERLE FENOMEN OLMUŞTU İKİNCİ KLİBİNİ ÇEKTİ

26.08.2024 Pts, 11:13

BURDUR’da 5 yıl önce acı biber yerken çekilen videosunun sosyla medyada paylaşılmasıyla fenomen olan Burdurlu kebap ustası ikinci klibini çekti.
Burdur’da 2019 yılında bir restoranda kebap ustası Aliihsan Karabacak’a, arkadaşları şaka yapmak için acı biber yedirdi. Biberi iştahla yiyen Karabacak, acılığı karşısında ‘erkeklik yok’ sözü ile sosyal medyada fenomen oldu. Karabacak’ın biber yerken çekilen videosu ise sosyal medya hesaplarında 10 milyonun üzerinde görüntülendi.
Aynı zamanda yerel sanatçı olan ve 28 bestesi olan Karabacak, söz ve müziği kendisine ait ‘Biber’ adlı şarkısına Tefenni ve Yeşilova ilçelerinde çektiği klip sosyal medya hesaplarında çok sayıda izlenme ve beğeni aldı.
Kebap ustası Karabacak şimdi de söz ve müziği Ferdi Gürses’e it Harcadın Beni isimli şarkısına İstanbul’da klip çekti.
Karabacak: “34 yıldır Burdur’da kebap ustası olarak çalışmaktayım. Arkadaşlarımın yaptığı biber şakasının videosu sosyal medya platformalarından milyonlarca izlendi. Bunun üzerine sözü ve müziği kendime ait Biber isimli şarkıya klip çektim. Bu klipte çok sayıda beğeni aldı ve izlendi” dedi.
Müziğe olan tutkusundan vazgeçmediğini belirten Karabacak; “Şimdi de sözü ve müziği Ferdi Gürses’e ait Harcadın Beni isimli şarkıma İstanbul’da klip çektim. Dijital platformlarda yayınlanan şarkım çok büyük ilgi görüyor. Herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber