BAYRAM SERTCAN’IN KATİL ZANLISI YAKALANDI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :09.11.2023 0:32

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > BAYRAM SERTCAN’IN KATİL ZANLISI YAKALANDI

09.11.2023 Per, 0:32

BURDUR’da 10 gün önce evinde ölü bulunan Bayram Sertcan (76)’nın katil zanlısı olarak Ayhan U. (41) ile eşi Ayten U. (37) evlerinde gözaltına alındı.

30 Ekim günü sabah 09.00 sıralarında Bayram Sertcan ve eşi Zehra Sertcan’nın Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi’ndeki 2 katlı müstakil evlerine gelen bakıcıları kapıyı açan olmayınca 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfiaye ekipleri camı açıp içeri girdiklerinde Bayram Sertcan’ı mutfakta hareketsiz halde eşi Zehra Sertcan’ı (67) ise odada kanlar içinde buldu. Sağlık ekipleri Bayram Sertcan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne götürülen Zehra Sertcan’ın tedavisi Burdur Devlet Hastanesi’nde devam ediyor. Bayram Sertcan’ın yapılan otopsisinde vücudunda 3 bıçak darbesine rastlanıldı. Bayram Sertcan’ın cenazesi Sultandere Mezarlığı’nda toprağa verildi.

500 Saat görüntü izlendi

Burdur Emniyet Müdürlüğü olayı çözmek için 2 komiser ve 8 polis memurundan oluşan üç ekip kurdu. Ekipler olay gününden itibaren yaklaşık 500 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi. Olayın şüphelisi olarak Bayram Sertcan’ın evindeki tamir işlerinde yardımcı olan inşaat ustası Ayhan U. üzerinde yoğunlaşan ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takip sonucunda olayın şüphelisi Ayhan U.’yu Menderes Mahallesi Ortayol caddesindeki evinde dün akşam saatlerinde gözaltına aldı. Ayhan U.’nun eşi A.U.’da sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Emniyet Müdürlüğü’ndeki ilk ifadesinde Bayram Sertcan’ı uzun süredir tanıdığını söyleyen Ayhan U. aralarında borç para alışverişi olduğunu, olay günü Bayram Sertcan’ın evine arka camdan girip, mutfakta Sertcan’ı bıçaklayarak öldürdükten sonra evden bir miktar para ve ziynet eşyası alarak kaçtığını itiraf ettiği öğrenildi.
Ayhan U.’nun kiracı olarak oturduğu evde delil toplayan ekipler, Ayhan U.’ya ait otomobilide detaylı inceleme yapmak için Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürdü.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber