100’ÜNCÜ YIL KAREOGRAFİLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :02.11.2023 9:06

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > 100’ÜNCÜ YIL KAREOGRAFİLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

02.11.2023 Per, 9:06

BURDUR il Halk Kütüphanesi ile Burdur Spor Lisesi işbirliğinde 100’üncü Yıl Logolu kareografi çalışması ve okuma etkinliği gerçekleştirdi.
Burdur İL Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Küçük “Burdur İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü olarak hem kütüphanemizde hem de kentin çeşitli bölgelerinde 100 etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliklerin sonuncusunu Müdürlüğümüz ile Burdur Spor Lisesi ilbirliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkısı ile 100’üncü yıl logolu kareografi ve okuma etkinliği ile taçlandırdık. Burdur Belediyesi tarafından gençlerimize hadiye edilen, Ulu Önder Gazi Mutafa Kemal Atatürk’ün kaleme aldığı Nutuk’tan ‘Cumhuriyet’in İlanı’ bölümünün okunduğu bu etkinlikte hem Cumhuriyetin 100’üncü yılına hem de okumanın önemine vurgu yapılmıştır” dedi.
Müdür Küçük; “Burdur İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü yürüttüğü çalışmalarla kütüphanelerin
yenilikçi yüzünü vurgulamak amacıyla geleneksel hizmetlerinin yanı sıra çeşitli atölyeler ve
farkındalık çalışmaları yürütmektedir. Yürüttüğümüz bu çalışmaları sosyal medyayı aktif kullanarak halka duyuruyoruz.” diye konuştu.
Etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin Güçlü, Kütüphane Müdürü Mehmet Küçük, Kütüphane Müdür Yardımcısı Fatih Ahmet Korkmaz ve Spor Lisesi Müdürü Recep Nalcı ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber