YKS’DE REKOR BAŞARI BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN! | Gündemburdur.com
Son güncellenme :21.07.2023 11:49

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > YKS’DE REKOR BAŞARI BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN!

21.07.2023 Cum, 11:49

EŞİT AĞIRLIKTA TÜRKİYE 51.’Sİ VE SAYISALDA TÜRKİYE 506.’SI BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN!

YKS’de Çifte Zafer Bahçeşehir Kolejinde Yaşanıyor!
Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde Türkiye genelinde uygulanan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) iki öğrencisiyle Türkiye Genelinde büyük başarıya imza attı. Eğitim-öğretim kalitesiyle fark yaratan, tecrübeli öğretmen kadrosuyla Burdur’un eğitimdeki parlayan yıldızı olan Burdur Bahçeşehir Koleji, ulusal çapta düzenlenen sınavlarda da başarısını kanıtladı.
Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerinden Göktürk Kağan GİRGİN Eşit Ağırlıkta Türkiye 51.’si ve Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencilerinden Onat KÖSE Sayısalda Türkiye 506.’sı olarak Türkiye Genelinde rekor başarılara imza attılar.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Hasan KELEŞ “4 Yıllık eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan YKS’deki Türkiye Genelinde rekor başarıyı çifte zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Burdur İl Genelinde İlk 1000’de en fazla derece yapan öğrenciye sahip olarak İlimizdeki en başarılı okul olarak eğitimin öncülüğünü yapmaktan çok gururluyuz. Bizlere böylesine gurur verici bir mutluluk yaşatan başta 12. sınıf öğrencilerimiz Göktürk Kağan GİRGİN’e ve Onat KÖSE’ye; her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber