KIZININ MEZUNİYET TÖRENİNDEN SONRA KALP KRİZİ GEÇİRİP HAYATINI KAYBETMİŞTİ. CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :24.06.2023 12:49

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > KIZININ MEZUNİYET TÖRENİNDEN SONRA KALP KRİZİ GEÇİRİP HAYATINI KAYBETMİŞTİ. CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

24.06.2023 Cts, 12:49

Balıkesir’den Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Bölümü’nden mezun olan kızının Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklâl Stadyumu’ndaki mezuniyet törenine eşi ile gelen Hüseyin Aksoy (55) tören sonrası kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin İstiklâl Stadyumu’nda dün yapılan 2022-2023 yılı mezuniyet törenine katılan Aksoy, tören sonrası otomobilini almak için park ettiği yere giderken bir anda kaldırıma yığıldı. Görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri kalp krizi geçirdiğini belirlediği Aksoy’u Ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Aksoy burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Aksoy’un cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi olan Balıkesir’in Edremit İlçesine gönderildi. Aileyi hastanede Makü Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer Tekşen, Makü Sosyal bilimler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Raşit Acar ile MAKÜ Güvenlik Şube Müdürü Osman Nuri Aydın yalnız bırakmadılar. Hüseyin Aksoy’un eşi  “biz Burdur’u çok sevmiştik, bir can bıraktık” diyerek gözyaşı döktü.
Hüseyin Aksoy’un Altınoluk’ta işletmeciliğini yaptığı Balık Restoranını bir süre önce devrettiği öğrenildi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber