BURDUR’DA 19 MAYIS KUTLAMASI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :19.05.2023 12:51

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > BURDUR’DA 19 MAYIS KUTLAMASI

19.05.2023 Cum, 12:51

BURDUR’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, Baro Başkanı Ramazan Gedik ile siyasi parti temsilcileri katıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu.
Tören daha sonra Merkez Spor Salonu’nda devam etti. Buradaki törene Vali Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, , Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Vali Arslantaş, Garnizon Komutanı Ergil ve Belediye Başkanı Ercengiz’in törene katılanların bayramını kutlamasının ardından İstiklâl Marşı okundu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’nın konuşmasının ardından törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinin okunmasının ardından 19 Mayıs dolayısıyla kent merkezindeki okullar arasında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Tören, jimnastik, judo ve güreş gösterileri ile son buldu.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber