İMAMOĞLU BURDUR’DA | Gündemburdur.com
Son güncellenme :05.04.2023 22:14

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > İMAMOĞLU BURDUR’DA

05.04.2023 Çar, 22:14

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in daveti üzerine Burdur’a geldi.
Isparta’daki halk buluşmasının ardından otobüsle Burdur’a gelen İmamoğlu, Şeker Meydanı’nda Burdur’lulara hitap etti. İmamoğlu yaptığı konuşmada; kesinlikle birlikte başaracağız genç kardeşlerim, çok başarılı olacağız” dedi.
İmamoğlu; birleşeceğiz, kazanacağız, kim için 86 milyon insanımız için kazanacağız. Kazanan bir avuç insan, ya da bir kişi, ya da bir parti değil. O dönem bitti. Şimdi kazananlar kulübü 86 milyon insanımızdır. Şimdi tam zamanı. Bunu hep birlikte 2019 da başardık. Milletimiz iradesini ortaya koydu ve İstanbul’da halkımızla bütünleştik ve seçim kazandık. Milletimiz 13 bin oy yerine 806 bin oy fark attı. bunun adı okkalı bir demokrasi tokadı. O gün biz geleceği okuyamadık ama birileri okudu. Hatırlayın ne dediler, İstanbul’u kazanan Türkiye’yi kazanır dediler ya da İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder dediler. O günden anlamışlar şimdi milletimizin Türkiye’yi de kazanma bvakti geldi. Hep birlikte kazanacağız. Bu seçimin kaybedeni bir kişi ya da bir avuç insan olacak. 86 Milyon kazanacak” diye konuştu.
İmmaoğlu, “çocuklarımızın gençlerimizin boynunun bükük olmaması için ihtiyaç duyduğumuz en güçlü yönetim şekli Cumhuriyet. Çünkü Cumhuriyet fikri hür, vicdanı hür nesilleri yetiştirir. Çünkü Cumhuriyetin demokrasiyle güçlendiği bir rejimde, herkes özgürce fikrini söyler.” ifadelerini kullandı.
Farklı fikirlerin, farklı görüşlerin biraraya gelip demokrasiye dönüp ortaya koydukları Millet İttifakının hükümetinin geleceğini belirten İmamoğlu; ” onların birliği ve beraberliği ile devlet aklı, devlet vicdanı, erdemi, hak hukuk adalete bakışıyla 13’üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu gelecek. Sizlere hak hukuk adalet savunucusu, millet ittifakını kurucusu ve 13’üncü Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını, sevgilerini saygılarını getirdim. Genel Başkanımız diyor ki bizim isteklerimiz var. Milletimiz bize oy versin. Milletimiz asla bölünmesin, insanlarımıznda millet ittifakına oy istiyoruz. Biz bunu sistemi değiştirip, liyakati getireceğiz” diye konuştu.

Burdur ve Salda Gölü için bilim kurulu

İmamoğlu konuşmasında şunları söyledi;
“Gençler bu ülkede hayallerini kuracak. Bu ülke cennet, cennet. Ama hatalar yapıyoruz. Bakın Burdur Gölü, Salda ve biz Burdur denince aklımıza göller gelir değil mi? Biz hemen bilim kurulu kuracağız. Bu memleketin cennet köşesi Burdur’un bu sorununu akılcı, tarımdan hayvancılığa bütün hususlarda alacağımız güçlü tedbirlerle bu sorunu çözeceğiz. Özellikle Burdur’da yaşanan içme suyu sorununu devlet olarak ele alacağız. Isparta’da Ali Orkun başkanımız bizim için neyse Isparta belediye başkanı hangi partideymiş bakmayız. O da bizim için o. Bize yapılanı bunlara yapmayacağız. Bize yapılanı asla yapmayacağız.”

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber