ÇİNLİ MERMERCİLERDEN DEPREM BÖLGESİNE 4 KONTEYNER, AFAD HESABINA 1 MİLYON 714 BİN LİRA YARDIM | Gündemburdur.com
Son güncellenme :15.02.2023 16:49

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > ÇİNLİ MERMERCİLERDEN DEPREM BÖLGESİNE 4 KONTEYNER, AFAD HESABINA 1 MİLYON 714 BİN LİRA YARDIM

15.02.2023 Çar, 16:49

BURDUR’da mermercilik faaliyetinde bulunan Çinliler deprem bölgesine ikinci defa yardımda bulundu.
Burdur Çinli Mermerciler Birliği’ne üye 30 mermerci geçtiğimiz günlerde, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde zarar görenler için ekmek, yatak, yorgan, battaniye, katalitik soba, çocuk bezi gibi ürünlerden oluşan bir TIR yardım malzemesi gönderdi.
Burdur Çinli Mermerciler Birliği üyeleri bu defada satın aldıkları 4 konteyner’i TIR’lara yükleyip deprem bölgesine gönderdi. Çinli Mermerciler konteynerlerle birlikte 75 adette yatak gönderdi.
Birlik adına açıklama yapan Guoxıong Chen, “biz depremin ikinci günü bir TIR malzeme göndermiştik. Şimdi de 4 konteyner ve 75 yatak gönderiyoruz. Bunun dışında Afad hesabına da 1 Milyon 714 bin lira yatırdık. Bu parayı hem Burdur’daki hem Çindeki mermercilerden topladık. Finansal olarak bu kadar destek verdik. Yapabildiğimiz kadar yapmaya çalışıyoruz. Malzeme yardımı yapmaya devam edeceğiz. Çinli mermerciler olarak Türkiye’nin yarasına yardım etmeye çalışıyoruz. Geçmiş olsun Türkiye” dedi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber