ENVER MÜDÜR HATAY’DA DEPREME YAKALANDI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :07.02.2023 11:53

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > ENVER MÜDÜR HATAY’DA DEPREME YAKALANDI

07.02.2023 Sal, 11:53

KAHRAMANMARAŞ’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremde Hatay’da enkaz altında kalan Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Enver Gürses, eşi Filiz Gürses ve kızı Ziynet Gürses, enkaz altından sağ olarak kurtuldu. .

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Enver Gürses, Hatay’a diş hekimi olarak atanan kızı Ziynet Gürses’in eşyalarını yerleştirmek için eşi Filiz Gürses ile birlikte Hatay’a gitti. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7,7 büyüklüğündeki depreme Hatay’daki evlerinde yakalanan Gürses ailesi enkaz altında kaldı.

Depremin ardından yakınlarının kendisine ulaşmaya çalıştığı esnada sosyal medya hesabından, “aramayın, şarjım az, bina yıkıldı. adres Odabaşı mah. Benzinlik arkasında Rende modernevler sitesi 5. kattaydık. ikinci kata indik çıkamıyoruz. Akademi Hastanesi arkası” paylaşımı yapan Ziynet Gürses ve ailesinden 3 saat sonra sevindirici haber geldi.

Hatay’da enkaz altında kalan Gürses ailesi, yaklaşık 3 saat sonra enkaz altından kendi imkanları ile çıktı. Gürses ailesi yakınları ile Burdur’a dönüyor.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber