İZMİR BÖLGESİ HAKEMLERİ MAÇI KATLETTİ. MAKÜSPOR BİR PUANI UZATLAMALARDA KURTARDI (TIKLA İZLE) | Gündemburdur.com
Son güncellenme :11.12.2022 18:25

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > İZMİR BÖLGESİ HAKEMLERİ MAÇI KATLETTİ. MAKÜSPOR BİR PUANI UZATLAMALARDA KURTARDI (TIKLA İZLE)

11.12.2022 Paz, 18:25

BÖLGESEL Amatör Lig 8’inci grupta mücadele eden Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü dört kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Sarayönü Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı.
Bölgesel Amatör Lig’te Burdur’u temsil eden Burdur Maküspor, ligin 11’inci haftasında Sarayönü Belediyespor’u konuk etti. Gazi Atatürk Stadyu’munda oynanan ve İzmir Bölgesinden Berk Sipahi, Fatma Özlem Tursun ve Osman Öztekin hakem üçlüsünün katlettiği karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Burdur Maküspor, ikinci yarıda kalesinde 2 gol gördü. Burdur Maküspor bir puanı uzatma dakikalarında Zeki’nin attığı golle kurtardı. 85’inci dakikada Alper ve 90’ıncı dakikada kaleci Murat’ın kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.
90’ıncı dakikada iki takım oyuncularının karıştığı olaylar neticesinde hakem Berk Sipahi Burdur Makü’de Yardımcı Antrenör Emre Uysal ile Sarayönü Belediyespor yedek kulübesindeki bir oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Çıkan olaylarda fenalaşan Burdur Maküspor kalecisi Murat ambulansta tedavi edildi. Hakem üçlüsü polis korumasında sahadan çıktı.

Bu sonuçla Burdur Maküspor puanını 20’ye çıkarttı ve beşinci sıradaki yerini korudu. Sarayönü Belediyespor ise 19 puanla 6’ıncı sırada kaldı. Burdur Maküspor önümüzdeki hafta Keçiborlu Belediyespor’a konuk olacak.

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber