ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :06.04.2022 23:58

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

06.04.2022 Çar, 23:58

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde eğitim gören Uluslararası Misafir öğrenciler iftar yemeğinde bir araya geldi.
Uluslararası Öğrenci Derneği ve Makü Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen Öğretmenevi’ndeki yemeğe Burdur MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Karaca, İl Göç İdaresi Müdürü Hasan Kahraman, Uluslararası Öğrenci Derneği Şube Başkanı Süleyman Çakıcı ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde eğitim gören 10 ülkeden 140 Uluslararası misafir öğrenci katıldı. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’te gönderdiği telgrafla yemeğe katılanların ramazan aylarını kutladı.
Yemekte konuşan Makü Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Afganistan’lı öğrenci Muhammet Zaher Akbulut, öğrencilere hoşgeldiniz diyerek Ramazan ayının hayırlara vesile olması dilek ve temennilerinde bulundu.
Uluslararası Öğrenci Derneği Şube Başkanı Süleyman Çakıcı’da yaptığı konuşmada “birlik beraberlik ayındayız, samimiyet ayındayız. Bu vesileyle sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduk. Bu yemeğin verilmesinde desteğini gördüğümüz İş insanı Necati Can ve diğer hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.
Müzik Öğretmeni Emrah Turgut tarafından kısa bir müzik dinletisi sunulmasının ardından Uluslararası öğrenciler arasında önümüzdeki günlerde düzenlenecek Burdur Uluslararası Kardeşlik ve Gençlik futbol turnuvasının fikstürü çekildi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber