YÜZME HAVUZU HİZMETE HAZIR | Gündemburdur.com
Son güncellenme :09.02.2022 23:33

Anasayfa > Burdur, Genel > YÜZME HAVUZU HİZMETE HAZIR

09.02.2022 Çar, 23:33

BURDUR’da Gençlk ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete girdi.
2019 yılında geçici kabulü yapılan yüzme havuzunun kesin kabulü işlemi sırasında tespit edilen eksiklikler nedeniyle 2021 yılı Temmuz ayında yeniden bakım, onarım ihalesine çıkılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanarak hizmete hazır hale geldi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan’la yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu gezerek Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’dan bilgi aldı.
Özçelik “havuzun tekrar bir bakıma ihtiyacı vardı. Zeminde ve duvarlarında su kaçakları söz konusuydu. Yüklenici firma yapmayınca yasal çerçeveler doğrultusunda Bakanlığımız tarafından gerçekleştirildi. Burdur’daki çocuklarımıza, gençlerimize özellikle Beden eğitimi derslerinde olsun, hafta sonlarında olsun kullanabilecekleri çok modern bir tesis kazandırılmış oldu. Hayırlı olsun” dedi.
Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi’de “2019 yılı Mart ayında geçici kabulü yapılan havuz inşaatımızda maalesef kesin kabul esnasında kalan eksikleri müteahhit yapmadı. Bunun üzerine Bakanlığımız İl Müdürlüğü’ne yetki kalan bütün eksikliklerin, arızaların giderilmesi yetkisini verdi ve tamamlandı. Yapılan bütün masraflardan devletimize bir zarar gelmeyecek. Bütün harcamalar müteahhidin namı hesabına yapıldı. Şehrimiz havuzuna kavuştu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’da Havuzun, Pazartesi günleri genel bakım yapıldığı için kapalı olduğunu diğer günlerde sabah 09.00’dan akşam 21.00’a kadar hizmette olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber