PARK HALİNDEKİ KAMYONLARIN AKÜLERİ ÇALINDI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :17.01.2022 15:50

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > PARK HALİNDEKİ KAMYONLARIN AKÜLERİ ÇALINDI

17.01.2022 Pts, 15:50

BURDUR’da park halindeki iki kamyonun akülerini çalan hırsızlar, aküsünün zincirle bağlı olduğu üçüncü kamyonun akülerini çalamadı.
Burdur merkez Eski otogar alanında park halindeki iki kamyonun aküleri kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.
Park halindeki kamyonuna evrak almak için gelen Ali Yanık (47) “arkadaşım kaza yaptı. onun yanından geldim. Kamyonumdan evrak alacaktım. Kumandaya bastım açılmadı. Baktım aküler yok, çalmışlar” dedi.
25 yıldır kamyonculuk yaptığını ve başına şu ana kadar böyle bir olay gelmediğini söyleyen Yanık “Yaklaşık 3 bin 500-4 bin lira arasında zararım var” diye konuştu.
Mahmut Gümüş (22) isimli kamyon şoförüde “biz kamyonlarımızı buraya park ediyoruz. Arabadan evrak almaya gelen dayım farketmiş. Kendi arabasında akü çalınınca benim arabaya da bakmış. Benim aküde olmayınca beni aradı. Dün bir şey yoktu, hırsızlık bu gece olmuş. Daha önce başıma böyle bir olay gelmedi. Aküyü 1.700 liraya yeni almıştım” dedi.
Akü muhafazasını kıran hırsızların aküler zincirli olduğu için çalamadığı 30 yıllık kamyoncu İbrahim Eroğlu (51) ise “kapakları kırmışlar ama zincir olduğu için benim aküleri sökememişler. Bir daha buraya araba park etmem ” dedi.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber