KATRAN OPERASYONU’NDA 9 TUTUKLAMA | Gündemburdur.com
Son güncellenme :16.11.2021 14:49

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > KATRAN OPERASYONU’NDA 9 TUTUKLAMA

16.11.2021 Sal, 14:49

BURDUR’un Bucak İlçesi’nde Organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 11 kişi’den 9’u tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma suçundan Bucak İlçesi’nde faaliyet gösterdiği tespit edilen 13 kişiye operasyon düzenlendi. Suç örgütü lideri Z.Ü. ile birlikte A.Ü., İ.E., V.S., F.G., Ü.Ö., B.K., U.E., A.A., F.T., M.D.Ö isimli kişiler gözaltına alındı. Örgüt üyesi S.G. ve H.G. isimli kişilerin ise bir başka suçtan cezaevinde oldukları tespit edildi.
Şafak Vakti yapılan ve Katran adı verilen Operasyonda 1 adet ruhsatsız sigsauer marka tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 4 av tüfeği, 4 pompalı tüfek, 2 havalı tüfek, 1 kılıç, 1 muşta, 5 sustalı kama bıçak, 220 tüfek kartuşu/tabanca fişeği ile 12 dijital materyal ele geçirildi.
Şüpheliler  Bucak Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Şüphelilerden M.D.Ö. ve A.A. Adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Suç örgütü lideri Z.Ü. ile birlikte A.Ü., İ.E., V.S., F.G., Ü.Ö., B.K., U.E., F.T., Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak suçundan tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

 

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber