29 EKİM RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :06.11.2021 13:25

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > 29 EKİM RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

06.11.2021 Cts, 13:25

BURDUR Belediyesi tarafından Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılımı ile düzenlenen Resim yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Şehir Kulübünde gerçekleştirilen ödül törenine Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Resim yarışmasına ortaokul ve liselerden 38 eser katıldı.
Sergi açılışında konuşan Burdur Valisi Ali Arslantaş; “Cumhuriyetimizin 98’inci yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Çok çeşitli etkinliklerimiz oldu bugün de bu kapsamda ki son etkinliğimizdeyiz. Mustafa Kemal Paşanın Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerin taze fikirlerinden dimağlarından çıkan Cumhuriyeti nasıl anlamlandırdıklarıyla resimlerini göreceğiz bugün. Ben onların yetiştiren ailelerine, öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de ” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık. Burdur’umuza hemen hemen her alanda ayrı bir etkinlikle bayramımızın en coşkulu haliyle kutlanması için başta sayın valimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katkısıyla cumhuriyete yakışan bir kutlama haftasını geride bıraktık. Biz de bu yıl Cumhuriyet Bayramı nedeniyle sevgili yavrularımızın Cumhuriyet ve Atatürk bilincini artırma adına bir resim yarışması planladık ve bunu Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığıyla sizlere duyurduk. Her biri birbirinden değerli olan bu 38 kıymetli eserin bizim için birbirinden daha iyi ya da daha kötü olması mümkün değil. Bana göre hepsi de birinci” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi ve sergi gezildi. Sergi bir hafta açık kalacak.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber