SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA İDARİ SORUŞTURMA AÇILDI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :29.09.2021 9:35

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA İDARİ SORUŞTURMA AÇILDI

29.09.2021 Çar, 9:35

BURDUR’da bir kamu kurumunda memur olarak çalışan S.Ç. hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle İdari soruşturma açıldı.
Burdur’da bir kamu kurumunda meur olarak çalışan S.Ç. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Laiklik dinini Yetiştirme yurtlarında yetişen çocuklara öğrettiniz, ne edep, ne İslâm, ne vatan sevgisi öğrettiniz. Kamu krumlarına yıllardır sınavsız aldınız. Şimdi 657 kalkanı altında çalıştıramıyorsunuz. (Yetiştirme yurdunda yetişip sorunsuz çok az, az kesimi tenzih ederiz) ifadelerine yer verdi.
Gelen tepkiler üzerine paylaşımını silen S.Ç. özür paylaşımı yaptı.
S.Ç.’nin üyesi olduğu Büro Memur Sen Burdur Şube Başkanı Ramazan Şencan bir açıklama yaparak S.Ç.’nin yaptığı paylaşımın sendikanın görüşünü yansıtmadığı kendi şahsi görüşü olduğunu belirterek “Yapılan paylaşım, sendikal bir çalışma ve faaliyetle ilgili olmadığı gibi, sendikamızın görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Kişinin şahsi hesabından yapmış olduğu bu paylaşım, kişinin kendisini bağlamaktadır. Adı geçenin işyeri temsilciliği sendikamız tarafından sonlandırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.
Öte yandan S.Ç. hakkında Vali Ali Arslantaş’ın talimatı ile İdari soruşturma açıldı.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber