Miniklerden sokak hayvanları için imza kampanyası | Gündemburdur.com
Son güncellenme :12.06.2014 17:27

Anasayfa > Burdur, Güncel > Miniklerden sokak hayvanları için imza kampanyası

12.06.2014 Per, 17:27

Burdur Gazi Ortaokulu Öğrencileri Sokak Hayvanları için imza kampanyası başlattı.

Öğrenciler, Rehber Öğretmen Zahit Karaçam’ın koordine ettiği imza kampanyasında iki  günde 2 bin imza topladılar.

Burdur Hayvan Dostları Derneği Başkan Yardımcısı ve Gazi Ortaokulu Hayvanları Koruma Kulübünün de rehber öğretmeni olan Zahit Karaçam başlattıkları imza kampanyasının amacını  hayvan hakları ve hayvan sevgisini çocuklara aşılamak olarak açıkladı.

Karaçam ” Hem öğrencilerde hem de toplumda hayvan sevgisi ve hayvan haklarına saygıyı öğretmek için Hayvanları Koruma Kulübündeki öğrencilerimizle böyle bir proje hazırladık. Çocuklarımız bu konuda çok duyarlı. Vatandaşlarımızın da aynı duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum. Bize destek olan okul idaresi ve Hayvan Dostları Derneği’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Karaçam “öğrencilerimi belli aralıklarla Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne götürerek oradaki hayvanların durumunu ve bize olan ihtiyaçlarını anlatıyoruz.” dedi.

Ilgaz Doğa Kuvan isimli öğrenci ise “Hayvanları Koruma Kulübündeyim.  Bu projeyi hayvan hakları ve hayvanlara yardım amaçlı başlattık. İnsanları sokak hayvanları konusunda bilinçlendirmek ve uyarmak istedik. İmzaları ile destek veriyorlar.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber