Ülkücülerden Bayrağa Saygı yürüyüşü | Gündemburdur.com
Son güncellenme :09.06.2014 22:16

Anasayfa > Burdur, Güncel > Ülkücülerden Bayrağa Saygı yürüyüşü

09.06.2014 Pts, 22:16

Burdur’da ülkücüler ‘Bayrağa Saygı yürüyüşü’ düzenledi.

MHP İl Başkanlığı önünde toplanan ülkücüler ellerinde Türk Bayrakları ile Köprübaşından Cumhuriyet Meydanına kadar  “Aponun itleri, yıldıramaz bizleri”, “Bayrak inmez vatan bölünmez”, “Bayrağa uzanan eller kırılsın” şeklinde slogan atarak yürüdüler. Yürüyüş yapan gençlere yol boyunca vatandaşlarda alkışlarla destek verdi.

Burdur  Ülkü Ocakları başkanı Burak Tülü ülkücü gençlere hitaben yaptığı konuşmada “siyasi iktidarın bölücülerle yürüttüğü müzakerelerin terörü durdurmadığı son hadiselerden sonra herkesin malumu olmuştur. Böyle giderse önümüzdeki günlerde çok daha vahim olaylar yaşanabilecektir.  Bizim canımız tende olduğu müddetçe Türkiye bir Türk yurdu olarak varlığını sürdürecektir. Türkiye’de hainler olduğu müddetçe bozkurtların mücadelesi bitmeyecektir. ” dedi.

Tülü “Bayrak Türk milleti için herşeyden daha kutsal olan uğruna milyonlarca şehit verilmiştir. Bayrak bizim şerefimiz ve namusumuzdur. Bayrağa uzanan elleri kırmayan ve bu duruma sessiz kalan siyasi iktidar aynı zamanda kendi şerefine ve namusuna gölge düşürmüştür.” İfadelerini kullandı.

Yürüyüşe katılanlar konuşmadan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber